Оферта № 220738

Продава къщи, 600 кв.м., в Пловдив‎ за 235 000 €

Продава се къща ОТ СОБСТВЕНИК на улица Проглед 14. Построена е в началото на 90-те. Преди 12 години е поставена пълна външна изолация. Дограмите са ПВЦ. Изключително здрава железобетонна конструкция, качествено строителство.
Къщата е на три жилищни етажа по 136 кв.м., плюс приземен етаж, плюс тавански етаж.
Всеки жилищен етаж има коридор, три спални, хол, всекидневна, кухня, баня и тоалетна, отделно втора тоалетна, две тераси. Третият етаж е обзаведен и напълно готов за живеене. Първите два етажа имат нужда от лек, освежаващ ремонт.
На приземния етаж има три гаража (по един за всеки етаж), сервизно помещение, тоалетна и две стаи. На тавана има коридор, тоалетна и четири стаи (две за първия етаж и по една за втория и третия). Таванът може да се обособи като отделен апартамент.
Дворът е 400 кв.м.
В задния двор има построени два гаража плюс две стаи (работилници), които имат вход от улица Къпина . Гаражите са масивно строителство, тухла и железобетон. Има построена масивна зидана ограда към ул. Къпина и към съседите от северната страна на имота.
Предният двор е с плочки и има здрава стоманена ограда.
Имотът се продава цял. Не се приемат предложения за продажба на отделни етажи.

Тип имот
къщи
Вид
цяла къща
Строителство
Населено място
Пловдив‎
Квартал
Изгрев
Площ
600 кв.м.
Етажи
Изложение
Цена
235 000 €
Цена/кв.м.
392 €/кв.м.

Галерия

Брокер

Атанас Митев

atanas@rentalbg.com

тел.: 0896 27 28 86

Запитване към оферта

Подобни оферти

...
Цяла Къща
Беломорски
730 кв.м.

174 999 €

Къща на акт 14. Намира се в м. Бялата воденица, кв. Беломорски.Близо до базата на ф.к. Ботев в кв. Коматево. Къщата е на 4 етажа, всеки самостоятелен, ...