Услуги

Управление на имоти

Услугата „Стандартно управление“

Собственикът има възможност да определи цената на имота, дори тя да е завишена спрямо пазарната.

В такъв случай, агенция „Рентал“ поема следните ангажименти:

  • Намиране на наемател
  • Следи състоянието на имота
  • Липса на консумативни задължения
  • Плащане към домоуправителя на етажната собственост
  • Плащане на наема към собственика в тридневен срок след получаването му от наемателя
  • Пълно отстраняване на щети, причинени от наематели
  • Актуализация на наемната цена спрямо пазарната обстановка
  • Инспекции на имота

Услугата „Фиксиран наем“

Получавате фиксиран месечен наем, дори и когато в апартамента Ви няма наематели.

Услугата е перфектна за собственици, които желаят да получават наема на имота си на фиксирано число и без промяна на стойността му за срока на договора. Така се опитваме максимално да обезпечим собствениците относно поддръжката на имота. За целта можете да договорите с нас фиксиран месечен наем, който да получавате, независимо дали имота Ви е експлоатиран от наематели или не. От „Рентал” поемаме ангажимента да се грижим за пълното и надеждно стопанисване на имота, включително плащането на комунални разходи.

Почистване

Чистотата на имота може да изиграе ключов фактор за осъществяване на сделка.

Повечето хора търсят чистота и уют у дома. Ето защо един добре почистен дом дава възможност на собствениците по-бързо да го отдадат или продадат. За целта предлагаме почистване на всички имоти.

Услугата е безплатна за всички клиенти със сключен договор за изключителни права с агенция „Рентал“, за да се възползвате от услугата е нужно да ни уведомите поне два дни предварително.

Хамалски услуги

Бързо и надеждно транспортиране на обзавеждането с наши партньори от бранша.

Агенция „Рентал” се старае да улесни своите клиенти и да им бъде максимално полезна във всички детайли.

Понеже сме наясно колко трудоемко може да е преместването на обзавеждането в/от апартамент, предлагаме съдействие в тази дейност с наши партньори.

Услугата се предлага с поне 10% отстъпка за клиенти на „Рентал”, като за целта е нужно поне три дни предварително да бъдем уведомени за желанието Ви да се възползвате от хамалските услуги.

Консултация с Юрист

Необходимо условие за осъществяването на сделка е нейната изрядност.

Агенция „Рентал” работи в сътрудничество с адвокат Марев. Той е до нас при всяка стъпка от началото до реализирането на сделката, следейки за нейната правна изрядност. Ако имате нужда от правни услуги, различни от такива за имоти (те винаги са наша грижа), не се колебайте да се свържете с него.

Продажба/Наем в срок

Извършваме услуги в предварително договорени с клиента срокове.

В „Рентал” работим с конкретност и точност, ето защо при среща със собственици договаряме срокове за изпълнение на поетите ангажименти от наша страна. Срокът се договаря на база цената, състоянието и местоположението на имота, както и пазарната обстановка.

Имуществена застраховка

Ограничете риска!

Съдействие при сключване на имуществена застраховка при най-изгодни за клиента условия.

Архитект и строителни услуги

Цялостни ремонти, преустройства, проекти и визуализации.

Ние знаем, че ремонтът може да се превърне в истински кошмар, ето защо сме избрали да работим с доказани професионалисти, завършили редица проекти.

Професионално заснемане

Снимките продават - колкото са по-качествени, толкова по-бързо.

Обикновено до 70% от хората решават да направят или не направят оглед на база снимките. С практиката все повече се убеждаваме, че снимките са основната предпоставка, дали купувачи и наематели ще дойдат на оглед на даден имот. Ето защо се стараем да подходим с внимание и професионализъм към заснемането на имота, като и допълнително да обработим снимките.

Кредитиране

Агенция „Рентал“ съдейства за преференциални условия при отпускането на ипотечен кредит от водещи банкови институции: „SG Eкспресбанк“, „Уникредит Булбанк“, „ОББ“, „СИБАНК“, „Тексим банк“, „Raiffeisen Bank“ и „Piraeus Bank“.

Повече информация относно преференциалните условия по ипотечното кредитиране на нашите партньори може да получите от Вашия личен брокер в "Рентал".